tisdag, februari 10

Äntligen

Här kommer äntligen en uppdatering från mig. Det är mycket som skall hinnas med på begränsad tid och vissa saker blir tyvärr lidande. T.ex. uppdaterandet av denna sida. Men hittills så stämmer all information om prenumeration och det som saknas är en uppdatering av sidan med äldre nummer. Detta ska förhoppningsvis fixas till inom kort. Tänkte få min äldsta dotter att hjälpa mig med sidan så kanske det kan hända saker här framöver. 

Nu är nummer 1 för i år på väg till alla prenumeranter. Det är jättekul att jag har fått hålla på och göra tidningen i så här många år och det tackar jag alla för. Tittar man i det första numret som jag gjorde och jämför med ett av de senare så är det en stor utveckling på tidningen.

En sak som inte är lika rolig som tidningens utveckling, men som nu efter åtta år är mer än nödvändig, är en prishöjning av densamma. Jag har haft samma pris (275:-) sen jag startade på prenumerationerna, men det har tyvärr inte tryckeriet, posten & andra leverantörer till mig. Så för att kunna fortsätta så måste jag få in lite av alla dessa prisökningar som jag själv fått. Jag tror och hoppas att alla förstår att det är nödvändigt och ganska naturligt att det kommer en prishöjning nu. De nya priserna ser du på prenumerationssidan. I snitt kommer varje mönster i tidningen kosta strax över 7 kr istället för som tidigare, strax under 7 kr om du prenumererar. Det är med andra ord en väldigt liten ökning men ack så nödvändig.

Jag hoppas som sagt att den här sidan snart ska få lite liv i sig och om inte annat så finns FQ på Facebook så där kan man hitta mig också. Lite bättre uppdateringar där även om det ibland går lite tid mellan dem.
Ensam är stark sägs det men jag har ändå mina begränsningar.
Må gott tills nästa gång!

//Annika